WO 08 september 2021 9.30-12.00 uur
Start Cirkel Spiritualiteit in de Opvoeding?! met Sietske Damstra (6x)
Noordwijk-Binnen

Ouders willen maar een ding voor hun (kind)eren en dat is dat ze opgroeien tot gelukkige, zelfstandige, verantwoordelijke mensen. Een opvoeding gericht op vrijheid, het vertrouwen dat het veilig is om kwaliteiten als schoonheid, sensitiviteit, openheid, kracht, eigenwijsheid, licht, vreugde écht te gaan leven vanuit het hart. Een leven in licht en liefde, dat gún je iedere ouder én kind!

In deze cirkel ontmoet je andere ouders die, net als jij, ook spiritualiteit in de opvoeding willen brengen. Dat geeft herkenning, erkenning én bemoediging. Je zult in deze cirkel zowel je eigen licht ontwikkelen (meditatie, trance, intuïtieve oefeningen, groepsgesprekjes) als werken aan bewustwording, dat wat je nu nog blokkeert. Je krijgt inzicht in je verwachtingen, oordelen, aannames van jezelf als ouder en van je kind en gaat zo steeds meer herkennen wat in je hoofd zit en wat in je hart leeft, om van daaruit andere keuzes te maken. Er is volop ruimte om te delen wat je tegenkomt in de dagelijkse opvoeding én  samen te bespreken hoe het ook anders kan. Dat zal heel verhelderend zijn.

Over Sietske Damstra

“Al heel lang houd  ik me bezig met ouders en kinderen. Als (groot)moeder van 3 kinderen en 5 kleinkinderen en via het onderwijs, en mijn praktijk als orthopedagoog. Geleidelijk aan ben ik me meer gaan toeleggen op het werken met ouders, aangezien dat de meest directe weg is om kinderen en hun ouders te helpen. Daartoe heb ik mezelf geschoold om naast reguliere methoden ook de alternatieve methoden te gebruiken.

Ik wil uiteindelijk ouders en kinderen gelukkig en blij zien. Dat ouders weer in hun kracht gaan staan, omdat zij hebben geleerd, waar hun blokkades liggen en ze dan beter vanuit hun eigen licht, kracht en liefde hun kind weer kunnen gaan zien. Het licht en de liefde die hun kind is. Dat zij beter in staat zullen zijn keuzes te maken ten aanzien van opvoeding en scholing. Het is zo belangrijk als het kind de kwaliteiten kan ontplooien en ontwikkelen, zodat het met zo min mogelijk bagage van de ouder in zijn rugzak, zijn levensvervulling hier op aarde kan komen doen.

Praktisch

Je schrijft je in voor 6 bijeenkomsten.
Data: woensdag 8, 15, 22, 29 september, 6 oktober, 13 oktober
Tijd: 9.30-12.00u

Aanmelden via de agenda op www.liefdewerker.nl.

Na aanmelding en betaling is je deelname definitief en ontmoet ik je graag bij Herberg De Liefde, Lindenplein 6 in Noordwijk-Binnen.

Heb je vragen om te weten of dit bij je past? Neem gerust contact met me op!
Sietske Damstra stdamstra@gmail.com of 06-20197901

==> Lees meer over Sietske 

==> Kijk en luister naar een interview van Angela (initiatiefneemster Herberg De Liefde) met Sietske over deze Cirkel Spiritualiteit in de Opvoeding in dit YouTube filmpje.

Herberg De Liefde
In spirituele ontmoetingsplaats Herberg De Liefde in Noordwijk, ontstaan steeds meer Cirkels, waarin we elkaar ontmoeten en van elkaar leren. Iedere laatste zondag van de maand is er een MaandViering met inspiratie, live muziek en meditatie. Fijn om je ook daar te zien!

Andere Cirkels in de Herberg:
Leescirkel met Angela
Cirkel Omgaan met Verlies met Annette
Cirkel Filosoferen en Mediteren met Olivier
Cirkel Een Cursus in Wonderen met Angela
Cirkel van Licht met José
Cirkel Taal van het Hart met Angela
Cirkel Spiritueel Ontwaken met Carla
Healing Circle met Angela
Hartencirkel met Petra

De Cirkels en MaandViering staan op de agenda van www.liefdewerker.nl.

Op de vrijdag- en zaterdagavonden gaan we straks weer lezingen en filmavonden organiseren. Wil je op de hoogte blijven? Vraag dan alvast onze LiefdesBrief aan!

Meer Informatie + Aanmelden

08 september 2021
90 | voor 6 bijeenkomsten

0620197901
angela AT liefdewerker DOT nl

Herberg De Liefde, Lindenplein 6, Noordwijk-Binnen

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.