ZA 22 mei 2021 09.30-17.30 uur
3-delige workshop WOEDE: Helende Emotie
Voorhout

Workshop ‘Woede: Helende Emotie’ bestaat uit 3 delen en wordt gegeven op 3 verschillende dagen.  De thema’s die als onderdeel worden gebruikt tijdens iedere deel van de workshop zijn: kindertijd, pubertijd en volwassenheid. Deze workshop bied je de kans om te onderzoeken welke invloed de belangrijke gebeurtenissen uit jouw verleden hebben op jouw dagelijkse leven, jouw relaties en jouw welzijn.

Tijdens deze 3-delige workshop maak ik niet alleen gebruik van de theorie die gebaseerd is op bio-energetische analyse, het levenswerk van A.Lowen, maar ook van bio-energetische oefeningen (wat soms emotioneel lichaamswerk wordt genoemd) en andere methodes die ik geleerd heb tijdens mijn ontwikkeling tot lichaamsgerichte therapeut.

Je wordt uitgenodigd om te delen over je ervaring met woede in je kindertijd en hoe het was in jouw gezin van oorsprong. Door je eigen ervaringen te delen en die van de anderen deelnemers te horen, kun je een betere beeld krijgen van de omgeving waarin jij als kind opgegroeide en de omgeving van de andere. Tijdens de lichaamsgerichte oefeningen wordt je uitgenodigd om te reflecteren op jouw ademhaling, sensaties en subtiele bewegingen in jouw lichaam waardoor je meer lichaamsbewust zijn opbouwt. Op een speelse en luchtige manier gaan we  aandacht besteden aan de plekken waar weerstand en blokkades zitten en gaan we de ruimte maken voor expressie. Het is niet zo dat bij het werken met woede, alleen de emotie woede geuit wordt, soms moet er eerst angst en/of verdriet aangeraakt worden om de boosheid echt te kunnen toelaten.

Meer Informatie + Aanmelden

22 mei 2021 | 22 mei, 5 juni, 3 juli
165,00 | Lage tarief ivm pilot project; daarnaast verzoek om een feedback formulier in te vullen

De ruimte van yoga studio ‘Inner Eye Yoga’, Nijverheidsweg 12, Voorhout

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.