VR 21 mei 2021 9.30-11.00 uur
Bewust in de Bieb: Online Lezing Verbindende Communicatie
Online

Samen met de Bibliotheek Bollenstreek starten we met Bewust Bollenstreek een reeks interactieve lezingen. En, ik mag het spits afbijten! Heel erg leuk om je daar online te ontmoeten!

Ik zet me graag in voor een liefdevollere samenleving. Liefde kun je niet leren, communiceren wél. We zíjn Liefde, maar ergens zijn we als mens afgedwaald en vanuit ons hoofd gaan leven. We mogen weer terugkeren naar de Liefde en landen in ons hart én leren om van daaruit met elkaar te communiceren. Het belooft een hartverwarmende lezing te worden over gevoelens, verlangens en liefde, met verrassend praktische oefeningen om ánders te leren communiceren met jezelf en met anderen. Met als enige doel om de Liefde in de Bollenstreek te laten stromen.”

Ben je geïnspireerd? Wil je graag leren verbindend communiceren, gezellig met een groep? Op dinsdag 25 mei starten we in Noordwijk met een Cirkel 'Liefde kun je niet leren, communiceren wél!', waarin we samen heerlijk praktisch oefenen met deze verbindende en verdiepende manier van communiceren. Interesse? Kijk op de agenda van www.liefdewerker.nl!

Daar vind je ook meer informatie over andere Cirkels die daar ontstaan, waar we elkaar inspireren en van elkaar leren. Zo ontstaat een spirituele ontmoetingsplaats De Herberg aan het Lindenplein in Noordwijk. Met naast de Cirkels ook een MaandViering, Inloop en Wandeling. Voel je welkom!

 

Als mensen samenkomen in naam van de Liefde

gebeuren er wonderen ... 

 

++

Bewust in de Bieb is een reeks online interactieve lezingen georganiseerd door Bewust Bollenstreek en de Bibliotheek Bollenstreek. Een enthousiaste co-creatie om mensen te informeren en inspireren in een bewuster leven. Beide organisaties willen graag kennis delen en mensen elkaar laten ontmoeten.

Kijk voor komende lezingen op de agenda van Bewust Bollenstreek.

Let op: aanmelden via Bibliotheek Bollenstreek!
https://bibliotheekbollenstreek.op-shop.nl

Deelname € 2,50 voor leden van de bieb, € 3,50 voor niet-leden

 

Dankbaar voor de samenwerking met Bewust Bollenstreek en Bibliotheek Bollenstreek

++

Meer Informatie + Aanmelden

21 mei 2021
2,50 | voor leden € 3,50 voor niet-leden

06 22329846
angela AT liefdewerker DOT nl

Online, Online

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.