DO 15 april 2021 18.30-20.30 uur
Cirkel Christina von Dreien (4x)
Noordwijk-Binnen

Ben jij ook zo geraakt door de boeken van Christina von Dreien? Wil je graag verdiepen, verrijken, verwonderen, over haar boodschappen van Liefde in een groep? Doe mee met de leeskring!

We ontmoeten elkaar in Noordwijk in de praktijkruimte van LiefdeWerk en inspireren elkaar in een open en eerlijke setting. We delen wat bepaalde teksten met je doen, hoe je deze ervaart in het dagelijks leven en wat je ermee kan in jouw eigen persoonlijke ontwakening. En we supporten elkaar in dit proces. Dát is de opzet van deze leeskring. Doe je mee?

 

  • We komen 4 keer samen op donderdagavond 15 april, 29 april, 13 mei en 27 mei van 18.30-20.30u.
  • Lindenplein 6, Noordwijk-Binnen
  • Je meldt je aan via www.liefdewerker.nl/agenda voor alle 4 bijeenkomsten voor een fijne groepsenergie.
  • € 50 voor 4 bijeenkomsten
  • Na betaling is je aanmelding definitief.

Het maakt niet uit of je 1 of alle 4 boeken hebt gelezen. Ik kan me zo voorstellen dat we ook boeken onderling kunnen delen. Kom vooral als het gedachtengoed je inspireert.

De leeskring wordt begeleid door Angela Roelen in haar praktijk LiefdeWerk. Daar brengt zij regelmatig groepen mensen bijeen in een sfeer van authenticitiet, inspiratie en spiritualiteit. Healing Circles, Een Cursus in Wonderen, Opstellingen en dus ook met deze Leeskringen. Welkom!

Ja, ben je geïnteresseerd in het gedachtengoed en wil je ook meer verantwoordelijkheid gaan nemen in je leven, maar weet je nog niet hoe? En wil je liever individueel begeleid worden hierbij? De weg vrijmaken? Maak dan een afspraak voor een gratis kennismaking voor een coaching traject (5x) via angela@liefdewerker.nl.

PS: Leuk als je bij aanschaf je lokale boekhandel steunt!

 

Over haar laatste boekje 'uiteindelijk komt alles goed':

Hoe we zelf een volmaakte wereld kunnen scheppen

We leven in een heel vreemde en uitzonderlijke ‘coronatijd’, die in het teken staat van wereldwijde crises, angst en onzekerheid, allerlei maatregelen en protesten, en van vijanddenken en beschuldigingen over en weer.

In deze verwarrende tijd laat een jonge vrouw haar stem horen en spreekt duidelijke taal: Christina von Dreien (2001), vertegenwoordigster van een nieuwe generatie jonge mensen die ons de weg wijzen en positieve impulsen aan de mensheid geven. Haar indrukwekkende kijk opent een nieuw, breder perspectief op de huidige wereldsituatie en op de periode die voor ons ligt. Zonder de gebruikelijke clichés van dwarsdenkers en spiritualisten te gebruiken slaagt ze erin met haar eenvoudige en briljante boodschap het hart van mensen te bereiken en te raken.

Christina nodigt ons uit om anders naar de wereld om ons heen te kijken en de verantwoordelijkheid voor wat er allemaal in de wereld gebeurt te verplaatsen van de politieke arena naar onszelf: wat kun je als individu concreet bijdragen aan een positieve verandering?

 

 

Een herinnering aan je natuurlijke staat van Zijn, die Liefde is. Dat is LiefdeWerk. 

 

CIRKELS 

Vind je het fijn om anderen te ontmoeten en zo geïnspireerd te raken om in Liefde te leven? Binnen LiefdeWerk ontstaan steeds meer cirkels om op basis van gelijkwaardigheid, authenticiteit, eenvoud, respect van elkaar te leren. Soms begeleid door Angela, soms begeleid door andere liefdewerkers. O.a.:

* Healing Cirkel

* Cirkel Een Cursus in Wonderen

* Cirkel Christina von Dreien

* Cirkel Rouw en Verlies

* Cirkel Spiritueel Ontwaken

* Cirkel Verbindende Communicatie voor mannen en vrouwen

 

iedere dinsdag van 10-12u inloop

iedere zaterdag van 11-12.30 wandeling

iedere maand op zondag van 11-13u viering

 

Als mensen samen komen in naam van De Liefde gebeuren er wonderen. 

Kijk op de agenda van LiefdeWerk wat bij je past. Fijn om elkaar te ontmoeten!

 

INDIVIDUEEL

Ja, wil je ook kiezen voor een leven in Liefde, is er liefdewerk aan de winkel, maar wil je liever individueel begeleid worden? Maak een afspraak voor een individuele coaching sessie of familieopstelling via angela@liefdewerker.nl. Of maak kennis voor een coaching traject van 5 sessies.

Kijk voor inspiratie in de liefde op de website voor boeiende interviews en schrijfsels uit mijn bundeltje LiefdeWerk.

Meer Informatie + Aanmelden

15 april 2021 | 15 april, 29 april, 13 mei en 27 mei
50 | incl thee en lekkers

06 22329846
angela AT liefdewerker DOT nl

LiefdeWerk, Lindenplein 6, Noordwijk-Binnen

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.