VR 19 februari 2021 10.00-11.30 uur
Ondernemen met gevoel, vanuit je Hart! Online workshop Opstellingen voor Nieuwetijds Ondernemers
Online

Ondernemen met vertrouwen in je intuïtie, flow en joy!

Hoe sta jij in je werk? Waarom ben je ooit begonnen met je bedrijf? Wat was jouw verlangen hierin? Hoe geef je dat verlangen nu concreet vorm? Laat je je afleiden, waardoor je van je pad afraakt?

Deze online workshop brengt je helemaal terug naar je gevoel. Terug naar de basis, het verlangen in je hart. We maken met het bijzondere werken met Opstellingen dat verlangen weer zichtbaar én voelbaar.
Ook dat wat je afleidt van je pad, de hobbels onderweg, brengen we in beeld. Door het aan te kijken en te doorvoelen, maak je weer contact met je innerlijke wijsheid.
Van binnen, in je hart, weet je namelijk precies wat je nodig hebt. Precies! Niet in je hoofd, nee, in je hart. Bij het handen en voeten geven aan dat verlangen, kun je natuurlijk prima gebruik maken van je hoofd. Het hoofd dus in dienst van je hart.

Zo breng je verdieping in je ondernemerschap in deze tijd, die vraagt om werkelijk bezield te leven, dus ook te ondernemen. Zodat het klopt bij jou. Authentiek. Met vertrouwen in je intuïtie, flow en joy.

 

Voor wie

Voor wie energetisch wil werken aan zijn bedrijf. Een workshop Opstellingen is Voelen en Ervaren, waardoor er werkelijk iets aangeraakt wordt in je en daarmee verandert. Speciaal voor coaches en therapeuten, maar ook andere ondernemers die in deze nieuwe tijd ánders willen gaan ondernemen. Ook startende ondernemers zijn van harte welkom om mee te doen.

 

Praktisch

Aanmelden via angela@liefdewerker.nl, www.liefdewerker.nl.

Online, via Zoom. Ontmoet zo ook andere collega’s in gedeeld verlangen.
Max 8p.
Zorg voor papier en potloden/pen naast je beeldscherm (nee, je hoeft niet te kunnen tekenen:))
Bijdrage: € 25 incl btw. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je per mail de Zoomlink.

 

Kun je nu niet?
Volgende workshop: donderdag 25 februari 19.30-21.00u.

Ja, wil je dit, maar wil je liever individueel aan de slag? Maak dan een afspraak voor een individuele Opstelling. Dat kan online, maar ook live in mijn praktijk in Noordwijk. Mail angela@liefdewerker.nl, dan prikken we een dag en tijd. Ik ontmoet je graag.

Meer Informatie + Aanmelden

19 februari 2021
25

06 22329846
angela AT liefdewerker DOT nl

Online

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.