VR 11 december 2020 15.00-17.00 uur
Jongerencafé Zingeving & Spiritualiteit 16-23jr
Noordwijk

Het is niet alleen maar corona-tijd, we zitten in een veranderend tijdperk. We maken een shift en groeien naar een andere wereld, waarin steeds meer mensen gaan doen wat écht in hun hart is gelegd. Het is je geboorterecht om te doen wat jij wilt, met heel je hart. 

Passend bij deze tijd start ik een nieuw jongerencafé. Iedere week van 15.00-17.00u ontmoeten we elkaar in een pop up café aan het Lindenplein 6 in Noordwijk-Binnen (oude ABN/AMRO-gebouw). 

We leven in een veranderende tijd, waar veel gevoelige jongeren zich niet thuis voelen. En vastlopen in studiekeuze, alleen maar online studeren, veel thuiszitten en wel weten wat ze niet willen, maar nog niet wat ze wél willen. Juist deze gevoelige jong volwassenen zijn onze lichtwerkers van de toekomst. Ja, jij ook!

  • Ben je geïnteresseerd in spiritualiteit in de breedste zin van het woord?
  • Ben je zoekend? 
  • Loop je vast in bestaande systemen?
  • Vind je het leuk anderen te ontmoeten?
  • Ben je nieuwsgierig? 

Dan ben je van harte welkom in het jongerencafé! De eerste keer gaan we met elkaar kennismaken en gaan we kijken wat er aan interesses zijn in de groep. Ik beschik over een uitgebreid netwerk van mensen die zich bezighouden met zingeving en spiritualiteit in de breedste zin van het woord. Graag nodig ik iedere week iemand uit, die jullie inspireert! Denk aan een astrologe, een medium, een meditatieleraar, een coach, een yogi, waarmee we nieuwe dingen gaan leren én ervaren. Met één rode draad: zingeving en spiritualiteit én afgestemd op jullie. 

Aanmelden: 
www.liefdewerker.nl
angela@liefdewerker.nl
app: 06 22329846

Het café is gratis, alcoholvrij. Er is thee met lekkers. Wil je meer weten over mij? Kijk dan op mijn website www.liefdewerker.nl. Ik ben ook de oprichter van Bewust Bollenstreek. www.bewustbollenstreek.nl.

Loop je vast in je gevoelens en en wil je liever individueel op zoek naar wie je bent en wat je wilt? Meld je dan aan voor een kennismaking voor een coaching traject. 

Meer Informatie + Aanmelden

11 december 2020
gratis

06 22329846
angela AT liefdewerker DOT nl

Café De Liefde, Lindenplein 6, Noordwijk

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.