DO 04 maart 2021 16.00-17.00 uur
Start Eet en beweegtraining 'Fit & Fijn!' voor kinderen van 8-12 jaar
Katwijk eo

Samen met mijn collega Colinda vd Horst geef ik onder de naam "In balans met An & Co" verschillende trainingen voor kinderen.

De trainingen worden in kleine groepjes gegeven, maximaal 8 kinderen. Zodat er meer persoonlijke aandacht is voor je kind. Spelenderwijs leren staat centraal, met een positieve insteek een een vleugje humor. 

In deze training gaan de kinderen verder ontdekken wie ze zijn, wat ze goed kunnen, wat oa voeding doet voor je lijf en hoofd, leren omgaan met gevoelens en wat hen helpt als ze het moeilijk hebben.

Ieder kind krijgt een eigen werkboek. Aan de hand van de verschilllende onderwerpen worden spelletjes en opdrachten aangeboden. Ouders ontvangen na elke bijeenkomst een hand-out met de lesinhoud zodat ze de lijn van de training kunnen volgen en het kind verder  kunnen ondersteunen. Na afronding van de training ontvangen ouders een uitwerking van wat hun kind allemaal heeft geleerd met daarin tips & adviezen verwerkt.

Beweging is een belangrijk onderdeel van de training. Door beweging maak je stofjes aan die je oa helpen te motiveren, concentreren, zelfvertrouwen geven en je blij maken. 1x Per week is er een kidsbootcamp olv Tru-d beweegcoach.

De intakes vinden telefonisch plaats op 18 Februari. De locatie waar de training plaatsvindt wordt doorgegeven tijdens de intake.

We hopen uw kind te mogen verwelkomen en weer het zelfvertrouwen te geven wat een kind zo hard nodig heeft.

Voor meer informatie kunt u kijken op mijn site. Opgeven kan telefonisch of per mail.

Meer Informatie + Aanmelden

04 maart 2021 | 6 bijeenkomsten van 1 uur. En daarnaast 1x per week een kidsbootcamp voor de gehele groep. Voor ouders zal er aansluitend aan de laatste les een oudermiddag plaatsvinden waarin ze kunnen zien wat hun kind geleerd heeft.
250,00

Volgt na opgave, Katwijk eo

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.