VR 28 december 2018 14.00-17.00 uur
Winter-Intensive met Angelo, Thema: Brilliant Ocean of Essence
Westelbeers

ZELFREALISATIE in VERBINDING
*Winter-Intensive met Angelo
( 28 december 2018 t/m 1 januari 2019 )

Thema: "Brilliant Ocean of Essence"

Jezelf herinneren, je essentiële natuur van wakker Kennend Kijken herkennen en de bliss ervan voelen, betekent dat de probleemloze staat van Zijn binnen gaan. Vanuit jouw natuurlijke probleemloze staat van Zijn wil je jouw levenservaring, problemen, lijden en issues helemaal toelaten en doorleven. Vanuit het settelen in de directe herkenning van Essentie kun je onbegrensde mogelijkheden en potentie ontdekken, begrijpen en voelen, in en om je heen. Vastklampen aan probleemloosheid belemmert onbegrensd voelen, maar ook jezelf verliezen in problemen en emoties belemmert onbegrensd voelen.

Alleen vanuit het klaarwakkere standpunt van ons Essentiële Zelf kunnen we helder kijken naar onze verhalen, problemen en emoties. Zodat we steeds dieper kunnen doordringen in de Essentie van ons denken, in de Essentie van onze gevoelens en in de Essentie van situaties. Alles IS Essentie, dus alles is vol liefde en potentie. Elke gedachte, elke emotie en elke situatie zit vol met essentiële mogelijkheden.

Accepteer elke emotie, elk lijden en elk belemmerend concept totaal, maar blijf wakker kijken! Zodat je (a) essentiële inzichten en (b) belemmerende gedachten glashelder van elkaar kunt onderscheiden. Zodat je full power kunt focussen op je essentiële inzichten. Zodat je Essentie kunt herkennen “binnen”, “achter”, “onder” en “rondom” elke gedachte, elke emotie en elke situatie en je de rijkdom van Essentie ten volle kunt voelen, voelen, VOELEN....

SPIRIT van de INTENSIVES
De diepgang in de processen, de intensiteit van het onderlinge contact, ook tussen de meetings door, de liefdevolle helderheid daarin, de autonomie die deelnemers steeds meer ervaren in het Zelfrealisatieproces, en de liefdevolle bedding en support voor die pijnlijke plekken waar verlichting zo ver weg lijkt. De passie die vrijkomt als we ons echte zelf ontvangen weten en durven te delen!

WERKWIJZE
Angelo geeft krachtige teachings, werkt individueel met mensen, stimuleert veel interactie en diepgaand contact in de groep en daarnaast werken we in twee- of drietallen. De Intensives zijn intens, bruisend, verlichtend en blijvend transformerend, omdat het je eigen Essentie is die je steeds meer toe-eigent. Dat is dus geen voorbijgaande staat of ervaring, want het gaat hier om essentiële aspecten van wie jij wezenlijk bent. Daarin realiseer JIJ, daarin ontwikkel JIJ en daarin groei JIJ. En dat werkt natuurlijkerwijze door in al je contacten en in al je relaties.

PROGRAMMA
Elke dag zijn er twee meetings (in principe in de middag en de avond). De exacte planning daarvan wordt afgestemd op de flow en het proces van de groep. Daaromheen is er open ruimte waarin je jouw ervaringen uit de meetings kunt laten uitdijen: lekker “niets” doen bij de open haard, genieten van de mooie natuur, delen met anderen, dansen, muziek maken, uitstapjes in de omgeving, voetballen met de kinderen, etc (zie ook de vrije tijd mogelijkheden onderaan deze pagina). Na de avond-meetings is er ruimte om los te gaan: we hebben onze “private DJ” en er ontstaan vast ook weer huiseigen combo’s van muzikanten, wijn en party, diepe gesprekken, prille love-affairs, humor en veel lachen, etc. Kortom: Celebration of Life!

PRAKTISCHE INFORMATIE

 

Voor programma, prijzen en vroegboekkorting (tot 25 november) zie website hieronder.

Tijdens 1 meeting per dag wordt er een KINDERPROGRAMMA aangeboden voor kinderen vanaf 4 t/m 12 jaar. Dit wordt gelukkig weer verzorgd door toegewijde mensen uit het "veld". De kinderen (en wij) genieten enorm van het samenzijn onder hun begeleiding. Zo afgestemd, vanuit verbinding en met veel focus op de essentie van de kinderen.

Er is een beperkt aantal plekken voor CO-CREATORS beschikbaar. Als co-creator help je extra mee met praktische taken tijdens en rondom de Intensive. In ruil daarvoor krijg je korting op de deelnameprijs. Lees meer hierover op de website.

FONDS
We hebben een fonds voor mensen die heel graag aan de Intensive deel willen nemen, maar dat niet geheel kunnen betalen. Zij kunnen een donatie uit het fonds aanvragen. We zoeken daarvoor ook mensen die een bijdrage aan het fonds willen geven, dat kan zo groot of klein zijn als je zelf wilt. Wil je dit werk voor iedereen beschikbaar maken? Dan kun je een donatie doen in het fonds. Super veel dank!

INTRODUCTIE-AVONDEN: Wil je een meeting meemaken om te ervaren wat het is? Kom dan naar een introductieavond of een (deel van) de weekend Intensives!

AMSTERDAM: elke vrijdagavond in De Ruimte, Weesperzijde 79A, check op de site

SOEST: Woensdagavonden ( tweewekelijks)

ZUTPHEN: om en om donderdag en zaterdagavonden, tweewekelijks

We zien intens uit naar de Winter-intensive en we hopen je daar te ontmoeten in alle waarachtigheid en diepe vreugde!

Gaby, Angelo, en ons organisatieteam Irene, Ariane en Saskia.


TESTIMONIALS
Voor mij heeft deze week me scherper dan ooit het onderscheid laten zien voelen ervaren tussen mijn essentie en mijn ego. Waardoor ik me steviger dan ooit kan settelen in Ik Ben. Zo verrassend simpel als het leven dan wordt. En tegelijkertijd zo vol en rijk! Ik heb gedurende de Intensive zulke mooie pure ontmoetingen gehad, waar alle ruis en gedoe van het ego tussenuit was. Wat een heerlijkheid om de ander zo in de ogen te kunnen kijken, de ander ècht te zien. En tegelijkertijd te ervaren dat ik ècht word gezien. Wat is contact en verbinding dan rijk en eenvoudig. Wat een Liefde... (Irene)

Kristien: Radicale levendigheid, daar gaat het om! Volledig zijn! Jaaaaaaa en oehhhhhaaaa, dieper gaan. het gaat er voor mij nu om mijn mens-zijn totaal te Leven!!! Wat ben ik blij en dankbaar voor dit pad.... Samen......

Meer Informatie + Aanmelden

28 december 2018 | Aanmelding via www.heartofawakening.nl/praktisch/intensives-aanmelden, Voor meer info: info@heartofawakening.nl en voor praktische vragen: saskia@heartofawakening.nl
610 | op basis van logeren op vierpersoonkamer. Eén en twee persoonskamers ook beschikbaar. Korting voor k

0618339172
gaby AT heartofawakening DOT nl

Eigentijdserf, Spreeuwelsedijk 9, Westelbeers

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.