ZA 09 januari 2021 10.-00.18 uur
Tweedaagse workshop Zicht op Helderheid - meer leven vanuit het NU
Amsterdam

We denken altijd dat als we bewust een verandering willen bewerkstelligen, dat we dat op wilskracht kunnen doen. Zoals bijvoorbeeld vaker tijd voor jezelf nemen, meer ontspannen of beter voor jezelf opkomen. Waarom lukt het de een wel en de ander niet? Het kan goed zijn, dat er op onbewust niveau heel andere gedachten zijn die iets anders met je voor hebben. Het lastige is dat het onbewuste deel van je mind vele malen groter is dan het bewuste deel van je mind (zie foto van de ijsberg! Het onderste deel is je onbewuste), dus wat je onbewust denkt is nogal belangrijk. Want als je onbewust iets niet wilt en bewust wel, dan lukt het je niet. Wat je ook probeert.

Je vriend

In sommige stromingen wordt het onbewuste deel van jezelf als vijand gezien. Je 'moet er zo snel mogelijk vanaf komen'. Zo kijkt Het Clarity Proces er niet tegenaan. Je onbewuste deel is je vriend. Uit liefde voor jou probeert het jou te beschermen tegen onheil. Op basis van ervaringen uit je kindertijd.

Alleen heeft de tijd niet stilgestaan en ben je ondertussen volwassen geworden. We reageren nog vaak vanuit deze onbewust opgeslagen herinneringen, terwijl we ondertussen niet meer afhankelijk zijn van onze familie. We kunnen het onbewuste systeem leren de oude denkpatronen te doorzien en te ontspannen.

Mensen die met dit proces werken ervaren vaak direct ontspanning, openheid en dankbaarheid.

Als de kosten voor jou te hoog zijn, vraag dan financiƫle support aan bij het Clarity Fonds.

Meer Informatie + Aanmelden

09 januari 2021 t/m 10 januari 2021 | Tijden: 10.00-17.30 uur. (Houd de avonden vrij van afspraken. De workshop kan dingen losmaken en dat heeft ruimte nodig.)
250,00 | Er is mogelijkheid om krappe beursprijs te krijgen. Prijs is incl. syllabus, thee/koffie, koekjes en

Praktijk Clarity voor Jou!, Tuinbouwstraat 88, Amsterdam

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.