VR 08 februari 2019 08.30-11.15 uur
EnergieOntbijt #12
Amstelveen

Vrijdag 8 februari 2019 vindt het EnergieOntbijt plaats over energie opwekken en energiezuinig maken van onze woningen. Dit keer zijn we uitgenodigd door het publieksteam van de Amstelland Bibliotheek aan het Stadsplein in Amstelveen.

Ons gastteam van vandaag ziet de bibliotheek als een plek van ontmoeting. Zowel in levende lijve door cursussen en koffiemomenten als digitaal. Op deze manier willen ze ook voor de energietransitie graag iets betekenen.

Hierover gaat dit ontbijt. Hoe kunnen we uw vragen en (ervarings)tips met elkaar verbinden? Zowel 'offline' op deze mooie plek als bijvoorbeeld via een 'online' deelplatform?

Sprekers vertellen hoe zij energie initiatieven bij bewoners in hun wijk of stadsdeel onder de aandacht brengen. En uiteraard nodigen wij weer een spreker uit die onze technische kennis helpt opvijzelen.

* Anke Bollen, bestuurslid VvE in het Stadshart, vertelt hoe zij medebewoners mee krijgt voor een haalbaarheidsstudie naar de verduurzaming van hun flats

* Linda Vosjan, 'sustainable pionier', vertelt hoe zij het voortouw neemt met energieinitiatieven op IJburg en in Amsterdam, zowel via online deelplatforms zoals HalloIJburg en 02025 als door het organiseren van ontmoetingen met stad- en buurtgenoten.

* Rene Westerheijden, ExpertSolarSystems en bewoner van Keizer Karelpark, neemt ons mee langs een aantal belangrijke stappen bij de keuze van zonnepanelen.

Op het ontbijt zijn ook medewerkers van de gemeente, ondernemers en ervaringsdeskundige Amstelveners aanwezig bij wie u met vragen over energieplannen terecht kunt.

Wilt u deelnemen aan dit ontbijt? Vooraf aanmelden via de mail is noodzakelijk.

Meer Informatie + Aanmelden

08 februari 2019 | Inloop met ontbijt vanaf 08.30 uur. Aanvang programma 09.00 uur.
Gratis


jacqueline AT groenegroei DOT com

Bibliotheek Amstelland, Stadsplein 102, Amstelveen

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.