VR 04 september 2020 10.00-16.00 uur
Weekend Retreat Mindfulness (MBSR) Summer Course
Amsterdam

Stel je voor: een weekend voor jezelf, waarin je onder deskundige begeleiding ruimte maakt voor vertragen, stilte en bewustwording ? Ben je nieuwsgierig naar een manier om beter met je fysieke en geestelijke ongemakken te leren omgaan? Of wil je weten hoe je creatiever zou kunnen zijn of problemen sneller en effectiever zou kunnen oplossen? Ook als je niet geveld bent door stress kan Mindfulness je heel veel brengen.

Inhoud van de Summer Course

In vier volledige dagen training volg je de 8-weekse Mindfulness MBSR training. Dit is de originele wetenschappelijk onderbouwde mindfulnesstraining, ontwikkeld in de jaren ’70 door Jon Kabat-Zinn. In deze training komen de volgende thema’s aan de orde: je automatische piloot herkennen, omgaan met hindernissen, verkennen van je grenzen,  de kracht van adem, stress management, de werking van gedachten en emotie, mindful communicatie, zorgen voor je eigen energie en een plan  maken voor je toekomst.

 

De groep bestaat uit minimaal 10 en maximaal 20 personen. In de bijeenkomsten oefenen we met verschillende meditatietechnieken zoals de body scan, zitmeditatie, loopmeditatie en lichte yoga.
In groepsverband gaan we met elkaar reflecteren op persoonlijke ervaringen – wat extra inzichten geeft in je eigen proces! Ook wordt er voor elke deelnemer een 1:1 coaching sessie ingepland van 30 minuten tijdens de training.Na afloop van de retreat organiseren we twee Zoom calls, één na vier weken en één na acht weken, om je te ondersteunen met het zelfstandig doorlopen van het reguliere 8-weekse programma.

Meer Informatie + Aanmelden

04 september 2020 t/m 07 september 2020 | Online follow-up op maandag 5 oktober & 2 november om 20:00 uur
575,00 | Early Bird tot en met 14 augustus à € 575,- per persoon Late Bird vanaf 15 augustus à € 679,- per p

Rietgors 22, Amsterdam

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.