DI 13 maart 2018 20.00-21.30 uur
LEZING voedselovergevoeligheid
Driebergen

Veel kinderen en volwassenen zijn overgevoelig voor bepaalde voedingsmiddelen. Het is een toenemend probleem in onze samenleving! Meestal weten we niet dat lichamelijke EN geestelijke klachten afkomstig zijn van voedsel dat we dagelijks eten! Zoals koemelk en tarwe.Christa zal tijdens deze lezing uitleggen waarom steeds meer mensen overgevoelig zijn. Ook komt het testen met de pols en het behandeltraject aan de orde.​

Datum: dinsdag 13 maart 2018
Tijd: 20.00 uur
Locatie: Santura, Patrimoniumstraat 2, Driebergen
Entree: €10
Aanmelden niet nodig

Al in de vorige eeuw hebben vele artsen en psychiaters uit Amerika en Engeland onderzocht en bewezen dat bepaalde voedingsmiddelen die we van kinds af aan dagelijks gebruiken, oorzaak zijn van vele klachten en ziekten.Toch is hier nog steeds nauwelijks aandacht voor! In de reguliere geneeskunde wordt hier helemaal niet naar gekeken. Van alcohol, nicotine en andere drugs kan men zich wel voorstellen dat het slecht is voor het lichaam. Toch werken voedingsmiddelen als koemelk, suiker en gluten op dezelfde manier voor 80% van de mensen! Het voedingsmiddel waar men intolerant voor is, werkt als gif voor het lichaam. Vaak vinden we dit voedingsmiddel juist lekker!

Christa zal tijdens deze lezing uitleggen hoe dit mechanisme werkt en hoe het mogelijk is dat voedingsintolerantie voor zoveel klachten zorgt. Tevens zal Christa demonstreren hoe ze de voedingsmiddelen opspoort waarvoor iemand intolerant is. Ook het behandeltraject zal aan bod komen, want voedingsintolerantie en de ontstane klachten zijn goed te behandelen!

christanagtegaal
sivas

Meer Informatie + Aanmelden

13 maart 2018
10,00

0611566239
christanagtegaal AT hotmail DOT nl

Gezondheidscentrum Santura, Patrimoniumstraat 2, Driebergen


Meer agenda van Christa Nagtegaal, Healer en Natuurgeneeskundig Therapeut

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.