VR 15 mei 2020 11.00-12.00 uur
Bewust interview: Volg je hart met lef!
thuis

Je hart volgen, het klinkt zo cliché misschien maar het blijkt in praktijk niet altijd mee te vallen dit echt te doen!

 

Op 12 mei om 11.00 uur ga ik in gesprek met Linda Brink van Aureole.  

Aureole is het bedrijf van waaruit Linda mensen helpt op het gebied van energiewerk, hsp-zijn en persoonlijke ontwikkeling. Dit doet ze met online trainingen, workshops en coaching. Online trainingen op het gebied van REIKI 1 & 2 en HSP. Coaching via videoverbinding. 

Linda: "Als kind had ik al interesse in het willen helpen en ‘beter’ maken van de mensen om me heen. Ook kon ik al goed energieën aanvoelen, wist ik alleen niet wat het was en het te benoemen. Na een omweg in de financiële en verzekeringswereld kwam ik in aanraking met mensen om me heen die met energetisch werk zoals Reiki en spirituele dingen bezig waren. In 2005 deed ik mijn Reiki 1 cursus en in 2014 ben in ingewijd tot Reiki leraar. Ook kwam ik veel te weten over energiepunten, zoals chakra’s, en over mindset en persoonlijke ontwikkeling. 

Ik hou van een nuchtere kijk op het leven vanuit sensitiviteit. Graag help ik je verder, ga een eindje met je mee op reis, om je te laten zien hoe mooi en vol fun het leven is als je er met vertrouwen en bewustzijn naar kijkt."

 

In Linda's leven is LEF de sleutel tot verandering gebleken. Volg je hart met lef is daarom ook het uitgangspunt voor dit interview!

 

Speciaal voor alle thuiswerkers heeft Linda alvast 6  gratis tips op een rij gezet om je rug te ontlasten! Schrijf je hier in om ze te ontvangen: 6 tips voor je rug

 

We zien je graag 15 mei op de Facebookpagina van Bewust Achterhoek waar het interview 'live' te volgen is. 

Wil je zeker weten dat je het niet mist, zet dan in de instellingen bovenaan de bladzijde (onder 'volgend'), ons op "als eerste weergeven". Dan weet je zeker dat je alle berichten van Bewust Achterhoek onder ogen krijgt.

 

 

 

Meer Informatie + Aanmelden

15 mei 2020

thuis

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.