MA 06 april 2020 20.30-21.30 uur
Meditatie met Jako Elken
thuis

Jako Elken is medium verzorgd o.a. verschillende workshops, trainingen en een beroepsopleiding . Jako begeleid regelmatig meditaties. Speciaal  voor Bewust Achterhoek nu een gezamelijke meditatie!. In de turbulenten tijd is meditatie een mooie manier om rust te ervaren en tot innerlijk stilte te komen. De innerlijke stilte waardoor je weer echt kunt luisteren naar jezelf. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om d.m.v. meditatie energie te sturen, er zijn al diverse onderzoeken geweest die dit bewijzen. Op 6 april ga ik met Jako in gesprek om het over dat sturen van energie te hebben. Daarna is er een gezamelijk meditatie.

 

Jako Elken:

'Als ik terug kijk op mijn werkzaam verleden, heeft de menselijke interactie altijd centraal gestaan. Het persoonlijk contact tussen mensen onderling intrigeert mij. Communicatie staat daarin centraal. In de samenwerking met de spirituele wereld staat communicatie ook centraal. Hiermee bedoel ik het verstaan, het aanvoelen en het telepathische contact overbrengen naar begrijpbare taal.  

De spirituele wijsheid en de persoonlijke boodschappen kunnen daardoor goed worden verstaan en begrepen. Ik heb mijn mediumieke kwaliteiten mogen ontdekken en uitbreiden in de laatste jaren d.m.v. opleidingen, cursussen, workshops, trainingen, consulten, cirkels en demonstraties. Veel van mijn leraren hebben opleidingen genoten van the Spiritealist Association of Great Brittain en het Arthur Findley College te Stansted. Zij zijn voor mij een inspiratiebron om zelf als instrument te werken met en vooral voor, de spirituele wereld. Die wereld waar wij allen vandaan komen en ooit weer naartoe zullen gaan.

Uit eigen ervaring weet ik dat mediumschap geen gave of talent is. Spiritualiteit behoort tot de evolutie van de mens. Mediumschap kun je leren. Het werken met jouw eigen gevoelslichaam, de energie die in je aura aanwezig is, en jouw innerlijke zintuigen is voor iedereen mogelijk te leren. Het is wel belangrijk dat je met het mediumschap met beide benen op de grond staat ook al ben je als medium met een been op de aarde en een been in de spirituele wereld." Op zijn webiste vind je nog veel meer informatie.;  website

 

Mocht je vragen voor Jako hebben dan kan je ze dan stellen, ook mag je ze alvast mailen naar info@bewustachterhoek.nl

We zien je graag op 1 april op FB tijdens deze livestream.

 

Meer Informatie + Aanmelden

06 april 2020

thuis

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.