WO 22 april 2020 09.30-11.30 uur
Zichtbaar worden én blijven op Facebook
thuis

Op woensdag  22 april van 9.30 tot 11.30 uur is er een creatieve Facebooktraining via ZOOM gegeven door Danie van Styn, social media optimalisatie coach en eigenaar van Projec-D.

 

"Ik ben gespecialiseerd in creatieve en commerciële Facebook marketing, waarbij het commerciële gedeelte betrekking heeft op adverteren op Facebook en Instagram. Het is mijn missie om ondernemers een andere mindset te geven op het gebied van Social media. Als je ziet wat social media echt is en wat je er mee kunt doen, dan ben je in staat om het moeiteloos in te zetten en hierdoor meer omzet te creëren. Facebook is echt ‘mijn’ ding, hier zit mijn doelgroep, hier zit ik zelf, hier kun je groepen aanmaken én echt contact leggen met mensen. Ik hoop dat ik je aan kan steken met mijn enthousiasme!"

 

Wat ga ik doen? Ik mag voor ‘Bewust achterhoek’ een creatieve Facebook workshop verzorgen. Het thema is ‘Zichtbaar worden én blijven’. Antwoord op vragen als: wat moet ik posten? En hoe vaak? komen aan bod. Je krijgt inzicht in het Facebook algoritme, gerichte tips en adviezen om je facebook pagina te optimaliseren, tijdens een volledig op jullie branche/vakgebied gerichte workshop. EN WE GAAN GELIJK DOEN! Natuurlijk is er ook tijd voor jullie vragen, dus stel ze vast, dan neem ik het antwoord mee in de workshop. Mijn creatieve tips zijn veelal ook toe te passen op Instagram dus die kennis neem je mee maar we richten ons hoofzakelijk op Facebook tijdens deze workshop. Zie ik je op 22 april?

 

Danie heeft een heel gaaf aanbod voor de deelnemers aan de workshop:

Benieuwd hoe jij jouw Facebook Bedrijfspagina kunt optimaliseren? Met een Quick scan krijg je een goed beeld van je activiteiten op facebook, hoe je je pagina inzet, of je kansen laat liggen en hoe je communiceert (of niet) met (potentiële) klanten. Speciaal voor ‘Bewust Achterhoek’ geef ik een quick scan t.w.v. €150,- cadeau aan 1 van de deelnemers van de workshop: nog een extra reden om mee te doen. Via het evenement op FB kan jij je aanmelden om deze Quick scan te winnen.

 

Aanmelden kan door onderstaand formulier in te vullen.

Je vindt deze bijeenkomst ook op Facebook. Leuk als je daar aangeeft dat je meedoet. En als je de bijeenkomst wilt delen, heel graag! Je bent natuurlijk sowieso welkom collega-ondernemers/professionals uit te nodigen. Dankjewel daarvoor.

Graag tot 22 april!

Meer Informatie + Aanmelden

22 april 2020
Gratis | Consumpties voor eigen rekening

06 53170345
info AT bewustachterhoek DOT nl

thuis

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.