DO 07 november 2019 15.00-17.00 uur
Netwerkcafé Bewust Achterhoek voor bewuste ondernemers en professionals
Doetinchem

Op donderdagmiddag 7 november is er tussen 15 en 17 uur weer een netwerkcafé van Bewust Achterhoek. We keren terug naar Bijzonder restaurant Borghuis in het centrum van Doetinchem.

Onze open netwerkcafé's voor professionals zijn gezellig en zinvol. Het is altijd weer mooi om te zien en horen hoe veel inspiratie en samenwerking er ontstaat!

Er is een kort welkom en verder geen programma; gewoon ontmoeten, inspireren en uitwisselen onder het genot van een kopje koffie of thee met collega's. Tip: neem een paar visitekaartjes of folders mee om bij binnenkomst op een tafel te leggen. Dan weten de andere deelnemers wie er zijn en kun je elkaar opzoeken.

Ook ondernemers en professionals die niet aangesloten zijn bij Bewust Achterhoek maar kennis willen maken met het netwerk, overwegen zich aan te sluiten of gewoon graag collega professionals willen ontmoeten zijn van harte welkom om binnen te lopen. 

Praktische informatie

Je bent welkom op elk moment tussen 15 en 17 uur. De toegang is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Het café vindt plaats in Bijzonder restaurant Borghuis aan de Burgemeester van Nispenstraat 4 in Doetinchem. De routebeschrijving naar het Borghuis vind je hier.

Het is niet nodig je aan te melden, dus je kunt ook op het laatste moment besluiten om te komen.

Weet je wel dat je er graag bij wilt zijn op 7 november? Laat het dan weten door onderstaand formulier in te vullen of een mail te sturen naar info AT bewustachterhoek DOT nl, dan weten we ook op hoeveel mensen we ongeveer kunnen rekenen.

Je vindt deze bijeenkomst ook op Facebook. En als je de bijeenkomst wilt delen, heel graag! Je ben natuurlijk sowieso welkom collega ondernemers/professionals uit te nodigen. Dankjewel daarvoor.

Graag tot 7 november!

Meer Informatie + Aanmelden

07 november 2019
Gratis | Consumpties voor eigen rekening

06 10112431
info AT bewustachterhoek DOT nl

Bijzonder restaurant Borghuis, Burgemeester van Nispenstraat 4, Doetinchem

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.