ZA 12 oktober 2019 9..30-9.30 uur
7 wandelingen Omgaan met verlies
Wandelingen Omgaan met verlies in Ruurlo, Zieuwent en in het Aaltens goor.

Ieder mens krijgt vroeg of laat te maken met verlies. Een verlies gaat langzaam maar zeker over in een herinnering. Je draagt de herinnering van het verlies als het ware met je mee. Je hoeft het je maar te "herinneren" en dan komt daarmee ook het gevoel naar boven. Je hoort mensen zeggen "het is goed zo". De persoon bedoelt, ondanks dit verlies lukt het me om verder te gaan met mijn leven. 

De maatschappij waarin we leven biedt weinig ruimte voor gevoelens van verdriet. Deze snelle wereld is meer gericht op uiterlijk en succes. En dan kan het zijn dat na verloop van tijd het verlies wordt "weggeduwd" en de persoon zo voor het oog weer prima meedraait in de dagelijkse hectiek. Het natuurlijke rouwproces is verstoord en de "herinnering" is vooral pijn en verdriet.

Op zaterdag 5 oktober geef ik een inspiratiewandeling voor Bewust Achterhoek. Deze wandeling is een onderdeel van 7 wandelingen Omgaan met verlies.

Heel vaak worstelen mensen met het gevoel dat er in het verleden zaken niet goed zijn gegaan. In deze eerste wandeling krijg je inzicht dat er heel veel wel is goed gegaan en dat het belangrijk is ook daar aandacht aan te schenken. De wandeling start om tien uur bij de Heikamp in Ruurlo. Er kunnen maximaal 8 personen meedoen. Wil je meedoen? Kijk in de agenda bij 5 oktober en geef je op. 

Bevalt deze wandeling je goed dat kun je de zes zaterdagen daarna ook meewandelen. We belichten dan steeds een andere kant van het thema rouw en verlies.

Meer Informatie + Aanmelden

12 oktober 2019 t/m 23 november 2019
0,00

0544-843218 / 06-30427760
imverheij AT hotmail DOT com

De Heikamp in Ruurlo, Oude maat 2 in Zieuwent en de Vennebulten Heelweg ( dicht achter Lichtenvoorde, Wandelingen Omgaan met verlies in Ruurlo, Zieuwent en in het Aaltens goor.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.