DO 12 september 2019 12.00-14.00 uur
Netwerklunch voor bewuste en duurzame ondernemers en professionals uit de Achterhoek
Warnsveld

Op donderdag 12 september organiseert Bewust Achterhoek in samenwerking met aangesloten aanbieder Ans de Graaf van Centrum Rezonans een gezellige netwerk lunch, speciaal voor bij Bewust Achterhoek aangesloten aanbieders èn belangstellende bewuste & duurzame ondernemers en professionals uit de Achterhoek. De lunch is tussen 12 en 14 uur en deelname kost 17 euro.

Kom ook, praat bij met je collega's en ontmoet nieuwe ondernemers en professionals. Bij mooi weer vertoeven we in de heerlijke tuin van Rezonans, bij regen binnen. 

Er is geen programma, alleen een korte introductie ronde. Neem je kaartjes of flyers mee om neer te leggen maar neem ze na afloop wel weer mee.

Kosten en aanmelden

Kosten voor deelname aan deze ondernemers netwerklunch zijn slechts 17 euro.  Dit is inclusief een eenvoudige lunch van broodjes, een salade en een drankje, en met koffie en thee. Bij aanmelding kun je eventuele dieetwensen aangeven.

Lunch je graag mee laat dat dan even weten door onderstaand formulier in te vullen. Heb je dieetwensen geef dat aan in het veld 'Bericht'. Aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 11 september. 

Je naam komt op een deelnemerslijst die je een paar dagen van te voren, samen met de routebeschrijving, in je inbox ontvangt. Ben je niet aangesloten bij Bewust Achterhoek geef dan je gegevens en url van je website door (in het berichtveld) voor plaatsing op deze deelnemerslijst.

Routebeschrijving

De lunch vindt plaats in de mooie tuinen van Centrum Rezonans, gelegen aan de Oude Borculoseweg 12 in Warnsveld. We vierden hier ruim een jaar geleden het eerste lustrum van Bewust Achterhoek, weet je nog, een geweldige dag! Je vindt de routebeschrijving hier.

Je vindt deze ondernemerslunch ook op Facebook. We vinden het leuk als je daar ook aangeeft dat je komt!

Graag tot 12 september!

Meer Informatie + Aanmelden

12 september 2019

06 10112431
info AT bewustachterhoek DOT nl

Rezonans, Oude Borculoseweg 12, Warnsveld

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.