DI 18 juni 2019 19.00-22.00 uur
Netwerkbijeenkomst Bewust Achterhoek met SoulCollage® Introductie Workshop
Zutphen

Op dinsdagavond 18 juni organiseert Bewust Achterhoek in samenwerking met Marinda van Hierden een netwerkbijeenkomst in het Middenhuis in Leesten (Zutphen). Marinda, gecertificeerd SoulCollage® Facilitator, verzorgt deze avond een introductie workshop SoulCollage®.

Deze bijeenkomst is bedoeld voor bij Bewust Achterhoek aangesloten aanbieders. Belangstellende, bewuste of duurzame ondernemers en professionals zijn van harte welkom kennis te komen maken met het netwerk en mee te doen aan de workshop.

Marinda over haar eerste kennismaking met SoulCollage®

"Vol verwondering en nog onder de indruk reed ik 11 januari 2017 terug naar huis. Ik kwam van een Mayawijsheid workshop en had kennisgemaakt met SoulCollage®. Voor de lunch had Elvira al aangeven dat we een SoulCollage® kaart gingen maken. Ik was benieuwd, het leek me leuk en te overzien. En zo werden scharen, lijm, kartonnetjes, snijmatjes en bovenal afbeeldingen, heel veel afbeeldingen, klaargezet. En al knippende, plaatjes samenvoegende ontstond mijn eerste unieke inzichtkaart, mijn eerste SoulCollage® kaart en ik was tevreden met het resultaat. Tot zover was het vooral fijn en prettig om gedachteloos, om intuïtief te knippen, te schuiven en te plakken.

Maar toen, gaf Elvira aan, gingen we ‘m lezen’ en zie daar een vraagtekentje of 2 of meer sprongen uit mijn hoofd. “Hoe dan?” vroeg ik me af. Echter we gingen net doen alsof we de kaart waren, dus namens de kaart beantwoorden we ‘Ik ben degene die’ vragen. Het was even onwennig maar al schrijvende kwamen er antwoorden op papier: verrassend moeiteloos kwamen uit mijn pen woorden, gedachteloze zinnen. Het geschrevene lazen we hardop voor en daar kwam de magie, de verwondering: de kaart vertelde me over een stukje van mezelf: een zonkant en schaduwzijde werden zichtbaar, prachtig. En zo reed ik nog onder de indruk en vol verwondering die dag naar huis.

Graag wil ik jullie kennis laten maken met deze creatieve, krachtige, intuïtieve methode, waarbij jij jouw eigen persoonlijke inspiratiekaarten creëert. Ik nodig jullie graag uit tot Doen, Ervaren en je laten Verrassen door… Jezelf, want een unieke, persoonlijke SoulCollage® helpt je de juiste woorden geven aan wat gezegd mag worden."

Programma

Je bent welkom vanaf 19.00 uur. De koffie en thee staan dan klaar. Om 19.30 uur start de workshop die ongeveer 2 uur duurt. Na afloop is er nog tijd om na te praten.

Kosten voor deze avond zijn €15 voor bij Bewust Achterhoek aangesloten aanbieders en €25 voor belangstellende bewuste ondernemers en professionals. Dit is inclusief BTW, workshop, koffie/thee met iets erbij en bijdrage aan Bewust Achterhoek. Graag zoveel mogelijk contant en gepast betalen bij binnenkomst.

De bijeenkomst vindt plaats in het Middenhuis aan de Fie Carelsenstraat 32 in Leesten (Zutphen). Je vindt de routebeschrijving hier.

Aanmelden

Wil je deze avond graag bijwonen geef je dan op via onderstaand formulier of door een mail te sturen naar info AT bewustachterhoek DOT nl

Een paar dagen voor de bijeenkomst ontvang je een mail met de deelnemerslijst en de routebeschrijving. Ben je niet aangesloten bij Bewust Achterhoek geef dan bij aanmelden je woonplaats en URL van je website door zodat we die gegevens op de deelnemerslijst kunnen plaatsen.

Je vindt deze netwerkbijeenkomst ook op Facebook.

Heb je vragen aarzel dan niet om contact op te nemen met Saskia Juijn.

Graag tot 18 juni!

Meer Informatie + Aanmelden

18 juni 2019

0573 769046 / 06 10112431
info AT bewustachterhoek DOT nl

Middenhuis, Fie Carelsenstraat 32, Zutphen

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.