DO 20 juni 2019 19.30-22.00 uur
UITVERKOCHT! - Lezing Juglen Zwaan: 'Eet jezelf gezond - De heilzame aspecten van voeding'
Zutphen

De lezing is UITVERKOCHT! Aan de deur worden helaas geen kaarten verkocht.

Op donderdagavond 20 juni 2019 organiseert Bewust Achterhoek de lezing 'Eet jezelf gezond - De heilzame aspecten van voeding' door Voedingskundige Juglen Zwaan in het Genietcafé in Zutphen.

Eet jezelf gezond - De heilzame aspecten van voeding

Meer dan 70% van de levensmiddelen in de supermarkt is zeer sterk bewerkt. Dat betekent dat er minder dan 30% overblijft dat onder onbewerkte voeding valt.

In deze lezing gaan we kijken naar de gezondheidseffecten van deze 30% op onze gezondheid. Groente, fruit, noten, zaden, peulvruchten, granen, zuivel en kruiden, ze komen allemaal aan bod. Welke zijn het gezondst? Waar moet je op letten? Hoe zit het precies met koffie en thee? Welke voeding werkt ondersteunend bij veelvoorkomende klachten? Tijdens deze lezing 'Eet je gezond' kom je het allemaal te weten.

Juglen deelt zijn nieuwste inzichten met je die hij rechtstreeks uit de medische literatuur heeft gehaald. Na deze lezing is je kennis niet alleen up-to-date, je hebt ook praktische tips in handen om je gezondheid met natuurlijke voeding te verbeteren.

Juglen Zwaan

Juglen Zwaan is spreker en schrijver over voeding en gezondheid. Hij combineert moderne wetenschap met eeuwen oude kennis. Juglen is een voorstander van puur natuur. Hij hangt geen enkel voedingsgeloof aan, maar combineert vele visies. Meer informatie over Juglen en zijn vele blogs vind je op de website www.ahealthylife.nl.

Informatie en aanmelden

De lezing vindt plaats op donderdagavond 20 juni 2019 in de Borrozaal van het Genietcafé in Zutphen. Inloop met koffie en thee is vanaf 19 uur, de lezing start om 19.30 uur. Halverwege de lezing is er een pauze. We sluiten de avond om uiterlijk 22 uur af.

Kosten ticket:

  • Early Bird Ticket: 15 euro 
  • Regular Ticket: 20 euro

Prijzen zijn inclusief btw, reserveringskosten en koffie of thee bij binnenkomst. 59 van de 60 kaarten zijn inmiddels verkocht, dus er is nog 1 ticket beschikbaar. Helaas is daarna de zaal vol. Aan de deur worden geen kaarten verkocht. Een volgende keer regelen we een grotere zaal als we Juglen uitnodigen!

Reserveer en betaal hier je tickets.

Je vindt deze lezing ook op Facebook. Heb je tickets besteld, geef dan aan dat je ook gaat, dat vinden we leuk :-)

Heb je vragen of opmerkingen over de lezing of tickets? Neem contact op met Saskia Juijn, Coördinator van Bewust Achterhoek.

Meer Informatie + Aanmelden

20 juni 2019

0610112431
info AT bewustachterhoek DOT nl

Borrozaal Genietcafé Zutphen, Oude Bornhof 57, Zutphen

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.