DI 16 oktober 2018 14.30-17.00 uur
Netwerkcafé Bewust Achterhoek voor bewuste ondernemers en professionals
’s-Heerenberg

- momenteel 15 deelnemers op de deelnemerslijst: kom je ook? - 

Op dinsdagmiddag 16 oktober is er tussen 14.30 en 17.00 uur weer een netwerkcafé van Bewust Achterhoek. Deze keer vindt het café plaats in hotel Heitkamp, in 's-Heerenberg. Het hotel is recentelijk verbouwd en tegenwoordig serveren ze er duurzame en biologische dranken en hapjes.

Je hoeft niet aangesloten te zijn bij Bewust Achterhoek om deel te nemen. Ondernemers en professionals die kennis willen maken met het netwerk, overwegen zich aan te sluiten bij Bewust Achterhoek of gewoon graag collega professionals willen ontmoeten zijn van harte welkom om te komen.

Saskia Juijn, coördinator van Bewust Achterhoek, zal deze middag faciliteren. En mocht je belangstelling hebben om je aan te sluiten bij Bewust Achterhoek, dan kan zij je meer informatie geven. Je kunt je ook ter plekke inschrijven.

Praktische informatie

Het ondernemerscafé start rond 14.30 uur en duurt tot ongeveer 17 uur. Je bent welkom om op elk moment binnen te lopen. Wel is er rond 15 uur een welkomswoord en een korte voorstelronde.

We zijn te gast in hotel Heitkamp in 's-Heerenberg. De toegang is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening. 

Het is niet nodig je aan te melden, dus je kunt ook op het laatste moment besluiten om te komen. Je vindt hier de routebeschrijving.

Weet je wel dat je er graag bij wilt zijn op 16 oktober? Laat het dan weten door onderstaand formulier in te vullen of een mail te sturen naar info AT bewustachterhoek DOT nl, dan weten we ook op hoeveel mensen we ongeveer kunnen rekenen.

En bovendien komt je naam op de deelnemerslijst. Ben je niet aangesloten bij Bewust Achterhoek geef dan ook even je woonplaats en url van je website door voor vermelding op deze lijst.

De deelnemerslijst krijg je maandagochtend 15 oktober toegestuurd per mail zodat je eventueel nog een afspraak kunt maken om te carpoolen. Dat is duurzaam en bovendien kun je tijdens de reis dan al starten met netwerken! 

Je vindt deze bijeenkomst ook op Facebook. En als je de bijeenkomst wilt delen, heel graag! Je ben natuurlijk sowieso welkom collega ondernemers/professionals uit te nodigen. Dankjewel daarvoor.

Graag tot 16 oktober!

Meer Informatie + Aanmelden

16 oktober 2018
Gratis | Consumpties voor eigen rekening

06 10112431
info AT bewustachterhoek DOT nl

Heitkamp, Oudste Poortstraat 2, ’s-Heerenberg

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.