DO 11 april 2019 16.30-18.30 uur
Netwerkbijeenkomst Bewust Achterhoek met inleiding 'Hoe verdien je geld met energie?'
Zutphen

Op donderdagmiddag 11 april 2019 vindt tussen 16.30 en 18.30 uur een netwerkbijeenkomst van Bewust Achterhoek plaats in de winkel van Zuiver Geluk aan de Spittaalstraat, in het centrum van Zutphen.

Naast dat er veel gelegenheid is collega professionals en ondernemers te ontmoeten zal Ria Borst, initiator en eigenaar van Zuiver Geluk, deze middag vertellen over bewust ondernemerschap en geld verdienen. Soms vinden bewuste ondernemers en professionals het lastig (voldoende) geld te vragen voor hun werk. Ria deelt haar ervaringen over dit onderwerp en legt uit hoe je energie kunt materialiseren, oftewel, hoe verdien je geld met energie?

Je hoeft niet aangesloten te zijn bij Bewust Achterhoek om deel te nemen aan deze bijeenkomst. Ondernemers en professionals die kennis willen maken met het netwerk, overwegen zich aan te sluiten bij het netwerk of gewoon graag collega professionals willen ontmoeten zijn van harte welkom om te komen.

Praktische informatie

De netwerkbijeenkomst start om 16.30 uur en duurt tot ongeveer 18.30 uur. Je bent welkom om op elk moment binnen te lopen. Ria's inleiding start rond 17 uur.

We zijn te gast in de Zuiver Geluk conceptstore aan de Spittaalstraat 49 in het centrum van Zutphen. Zuiver Geluk verzorgt ook de drankjes en versnaperingen. De toegang is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening en kunnen na afloop afgerekend worden. Er is natuurlijk koffie en thee maar ook een lekker glaasje wijn, sap of bier. 

Het is niet nodig je aan te melden, dus je kunt ook op het laatste moment besluiten om te komen. Je vindt hier de routebeschrijving.

Weet je wel dat je er graag bij wilt zijn op 11 april? Laat het dan weten door onderstaand formulier in te vullen of een mail te sturen naar info AT bewustachterhoek DOT nl, dan weten we ook op hoeveel mensen we ongeveer kunnen rekenen.

En bovendien komt je naam op de deelnemerslijst. Ben je niet aangesloten bij Bewust Achterhoek geef dan ook even je woonplaats en url van je website door voor vermelding op deze lijst.

De deelnemerslijst krijg je een paar dagen voor de bijeenkomst toegestuurd per mail zodat je eventueel nog een afspraak kunt maken om te carpoolen. Dat is duurzaam en bovendien kun je tijdens de reis dan al starten met netwerken! 

Je vindt deze bijeenkomst ook op Facebook. En als je de bijeenkomst wilt delen, heel graag! Je ben natuurlijk sowieso welkom collega ondernemers/professionals uit te nodigen. Dankjewel daarvoor.

Graag tot 11 april!

Meer Informatie + Aanmelden

11 april 2019
Gratis | Consumpties voor eigen rekening


info AT bewustachterhoek DOT nl

Zuiver Geluk conceptstore Zutphen, Spittaalstraat 49, Zutphen

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.