ZA 06 oktober 2018 10.00-12.30 uur
Bewust Achterhoek inspiratiewandeling
Hummelo

- Er kunnen nog 4 wandelaars mee! - 

Bewust Achterhoek brengt mensen die bewust, gezond en duurzaam willen leven in de Achterhoek graag bij elkaar. We organiseren daarom regelmatig een inspiratiewandeling voor jou onder begeleiding van een wandelcoach.

Op zaterdag 6 oktober wandelen we onder begeleiding van Mindful Walk coach Carolien Ketels op landgoed Enghuizen bij Hummelo. Carolien verzorgt vanuit haar bedrijf 'Fit met Carolien' de Mindful Run en Mindful (Power) Walk cursussen in de gemeente Bronckhorst. 

Tijdens de wandeling zal Carolien uitleg geven over de principes van Mindful Wandelen en deelnemers laten ervaren wat het is en wat het voor je kan betekenen.

Ook kun je ervaren hoe leuk het is om mensen die je niet kent op een laagdrempelige manier te ontmoeten en met elkaar in gesprek te komen. 

We vertrekken om 10 uur vanaf de parkeerplaats bij De Gouden Karper aan de Dorpsstraat in Hummelo. Na een wandeling van ongeveer anderhalf uur sluiten we af met koffie of thee bij de Gouden Karper.

De routebeschrijving naar De Gouden Karper vind je via deze link

Deelname aan de wandeling kost 10 euro per persoon. Dit is inclusief 21% btw en een kop koffie of thee na afloop van de wandeling. Er kunnen maximaal 12 deelnemers mee met deze wandeling. Er zijn nu nog 4 plekken!

Wandel je graag mee geef je dan op door onderstaand formulier in te vullen. Betalen kan dan direct met iDeal. Je betaalt 9,99 euro inclusief btw - dat is 8,26 euro exclusief BTW - en ontvangt binnen 24 uur een bevestiging van je inschrijving.

Je vindt deze wandeling ook op Facebook.

Graag tot 6 oktober!

PS: Meer informatie over Carolien Ketels en Mindful Run en Mindful Walk vind je in haar profiel en op deze website.

Meer Informatie + Aanmelden

06 oktober 2018
10 | inclusief 21% btw en een kop koffie of thee na de wandeling

06 10112431
info AT bewustachterhoek DOT nl

De Gouden Karper, Dorpsstraat 9, Hummelo

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.