DO 24 januari 2019 9.30-12.30 uur
Netwerkbijeenkomst Bewust Achterhoek met workshop 'Collega of concurrent?'
Wehl

Op deze eerste netwerkbijeenkomst van het jaar op donderdagochtend 24 januari 2019 biedt aanbieder Marianne van der Meer een workshop aan waarin we aan de slag gaan met ideeën rondom concurrentie.

Deze bijeenkomst is bedoeld voor bij Bewust Achterhoek aangesloten aanbieders. Belangstellende, bewuste of duurzame ondernemers en professionals zijn van harte welkom kennis te komen maken met het netwerk en mee te doen aan de workshop.

Collega of concurrent?

Als zelfstandig professional heb je te maken met professionals die een aanbod hebben dat soms lijkt op het jouwe. Je concurrenten. Of zijn het collega's van je?

En hoe kijk jij naar je collega's? Wat voor effect hebben zij op jou? En levert het jou ongezonde stress op?

In een workshop gebaseerd op The Work van Byron Katie onderzoek je jouw gedachten rondom concurrentie. Je oefent met het protocol. Je maakt kennis met The Work als tool voor zelfreflectie en je ontdekt de kracht van integriteit en intuïtie. Je hebt geen voorkennis nodig, wel nieuwsgierigheid.

Het resultaat van toepassen van The Work in deze workshop kan zijn dat je steviger staat als ondernemer en je vrijer voelt ten opzichte van je collega's.

De workshop wordt gegeven door Marianne van der Meer, certified facilitator van The Work. Marianne geeft workshops en individuele begeleiding met deze tool aan zowel professionals als particulieren.

Programma

Je bent welkom vanaf 09.30 uur. De koffie en thee staan dan klaar. Om 10 uur start de workshop die maximaal 2 uur duurt. Na afloop is er nog tijd om na te praten.

Kosten voor deze ochtend zijn €15 voor bij Bewust Achterhoek aangesloten aanbieders en €25 voor belangstellende bewuste ondernemers en professionals. Dit is inclusief BTW, workshop, koffie/thee met iets erbij en bijdrage aan Bewust Achterhoek. Graag zoveel mogelijk contant en gepast betalen bij binnenkomst.

De bijeenkomst vindt plaats in de Workshopstudio Wehl aan de Grotestraat 13 in Wehl. Je vindt de routebeschrijving hier.

Aanmelden

Wil je deze ochtend graag bijwonen geef je dan op via onderstaand formulier of door een mail te sturen naar info@bewustachterhoek.nl. 

Een paar dagen voor de bijeenkomst ontvang je een mail met de deelnemerslijst en de routebeschrijving. Ben je niet aangesloten bij Bewust Achterhoek geef dan bij aanmelden je woonplaats en URL van je website door zodat we die gegevens op de deelnemerslijst kunnen plaatsen.

Je vindt deze netwerkbijeenkomst ook op Facebook.

Heb je vragen aarzel dan niet om contact op te nemen met Saskia Juijn.

Graag tot 24 januari!

PS: Kun je deze ochtend niet of wil je meer verdieping op een eigen situatie schrijf je dan in voor de workshop die Marianne geeft op vrijdag 25 januari 2018 in de Gruitpoort in Doetinchem. Bij Bewust Achterhoek aangesloten aanbieders betalen 50 euro inclusief btw in plaats van 70 euro.

Meer Informatie + Aanmelden

24 januari 2019

06 10112431
info AT bewustachterhoek DOT nl

Workshopstudio Wehl, Grotestraat 13, Wehl

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.