ZA 08 december 2018 10.00-12.30 uur
UITGESTELD! Bewust Achterhoek inspiratiewandeling 'Waarvoor ben jij geboren op aard?'
Vorden

VANWEGE HET SLECHTE WEER STELLEN WE DEZE WANDELING UIT NAAR FEBRUARI OF MAART 2019

Bewust Achterhoek brengt mensen die bewust, gezond en duurzaam willen leven in de Achterhoek graag bij elkaar. We organiseren daarom iedere maand een inspiratiewandeling voor jou onder begeleiding van een (wandel)coach.

Op zaterdag 8 december begeleidt Tineke Veenstra van Kernkracht10 ons tijdens een wandeltocht-met-diepgang op Landgoed 't Hackfort in Vorden.

Waarvoor ben jij 'geboren op aard’?

Wordt het een Survivaltocht? Een Pelgrimstocht? Of misschien wel een Queeste? Laat je verrassen door inspirerende en diepzinnige vragen over het leven. Leef jij het leven waarvoor je geboren bent? Ben je aan het overleven, of heb je een missie? Hoe ga je hier mee om? Hoe zet je het in de praktijk neer? Wat beteken jij voor anderen, en vooral: voor jezelf?

We gaan in deze periode van bezinning lopen in de prachtige omgeving van kasteel Hackfort. Tijdens deze wandeling gaan we, hetzij in tweetallen, hetzij in de groep (hangt af van de grootte) ontdekken op welk punt jij staat in je leven en wat je momenteel kunt gebruiken aan inzichten en steun om je weg te vervolgen.

Informatie en aanmelden

We verzamelen op zaterdag 8 december om 10.00 uur bij de nieuwe grote parkeerplaats bij kasteel Hackfort aan de Baakseweg in Vorden. Aan het einde van de wandeling drinken we koffie bij Herberg De Rietberg.

Deelname aan de wandeling kost 10 euro per persoon. Dit is inclusief 21% btw en een kop koffie of thee na afloop van de wandeling. 

Wandel je graag mee dan is het fijn als je je van tevoren aanmeldt. Zo weten we op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Geef je op door onderstaand formulier in te vullen. Betalen kan dan direct met iDeal. Je betaalt 9,99 euro inclusief btw - dat is 8,26 euro exclusief BTW - en ontvangt binnen 24 uur een bevestiging van je inschrijving.

Alleen na betaling is deelname aan de wandeling bevestigd. Mocht je 8 december niet aanwezig kunnen zijn vanwege ziekte of een noodgeval dan kun je deelnemen aan een volgende wandeling of wordt het bedrag teruggestort.

Je vindt deze wandeling ook op Facebook. Leuk als je daar ook aangeeft dat je meewandelt!

Graag tot 8 december!

Meer Informatie + Aanmelden

08 december 2018
7 | inclusief kop koffie of thee na de wandeling

06 10112431
info AT bewustachterhoek DOT nl

De Rietberg, Baakseweg 12, Vorden

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.