VR 01 juli 2016 09.30-12.30 uur
Intervisie-groep 'Maak de volgende stap met jouw praktijk of bedrijf!' mèt begeleiding
Achterhoek

Maak de volgende stap met je praktijk of bedrijf!

  • Wil je groeien met je praktijk of bedrijf? Meer klanten aantrekken?
  • Hik je ergens tegenaan? Of is er iets dat je tegenhoudt?
  • Wil je tips, tools en ideeën aangereikt krijgen om de volgende stap te maken?

Neem dan deel aan het traject 'Maak de volgende stap met je praktijk of bedrijf' en ontdek wat jij kunt doen om met meer plezier en resultaat te ondernemen.

In drie ochtenden krijg je de gelegenheid om - onder begeleiding van een business coach en in gezelschap van andere zelfstandige professionals - te sparren over jouw bedrijf, focus te (her)vinden en stappen te maken in je ondernemersschap. 

Dit hebben deelnemers gezegd die het traject al hebben gevolgd...

"Het intervisietraject van drie bijeenkomsten heeft me het inzicht gegeven dat we allemaal met dezelfde dingen worstelen, zoals bvb jezelf onderwaarderen. Daardoor voel ik me gesteund. En ik heb kennisgemaakt met een aantal leuke andere ondernemers! We hebben al een afspraak gemaakt voor een vervolg en blijven elkaar steunen."

"Het is fijn te horen dat een ander tegen dezelfde dingen aan kan lopen én hoe we samen naar een oplossing kunnen komen. Door de tips die we elkaar geven en het luisterend oor, kreeg ik meer moed om door te gaan. Ook kon ik daardoor beter naar mezelf kijken en zien waar ik nog wat in kan veranderen."

"Deelnemen aan de intervisiegroep was heel waardevol. Het heeft me heel veel gebracht."

Waarom deze 'Maak de volgende stap'-groep?

Investeren in jezelf en in je praktijk of bedrijf is belangrijk. Want als jij je verder ontwikkelt, en kennis en ervaring opdoet, kan je praktijk ook groeien en meer gaan bloeien!

Maar het kost ook (veel) geld. En dat weerhoudt veel zelfstandig professionals en ondernemers om een ontwikkelingstraject of een workshop te volgen. Want je weet vooraf niet wat het je op gaat leveren.

Iets wat laagdrempelig is - en wel heel effectief - is meedoen in een intervisie- of Mastermind groep. In zo'n kleine groep van gelijkgestemde professionals kun je je ervaringen en struikelpunten delen. En help je elkaar verder. 

In mei en september 2016 zijn er al groepen gestart en ook voor jou is er nu de mogelijkheid om te ervaren wat deelname aan zo'n groep jou allemaal kan brengen. De kosten van deelname zijn bewust laag gehouden.

Wat houdt het 'Maak de volgende stap'-traject in?

In drie bijeenkomsten met gelijkgestemden kun je je ervaringen, twijfels en wensen delen en feedback krijgen van de andere deelnemers. Bovendien worden de bijeenkomsten gefaciliteerd door Saskia Juijn, een ervaren business coach, die in staat is de vinger op de zere plek te leggen en je inzicht kan geven in wat jij te doen hebt om de volgende stap te gaan maken.

In een 'gewone' intervisie of Mastermind groep helpen de deelnemers elkaar onderling verder. Iets wat ook heel goed kan werken. Maar als je nog niet veel ervaring hebt met intervisie, of als je zeker wilt weten dat je deelname nuttig en effectief is, is ondersteuning van een coach fijn. Dit is dus eigenlijk een intervisie-Plus groep!

Na afloop van het traject kunnen deelnemers natuurlijk besluiten zelfstandig als groep verder te gaan met intervisie.

Wat levert de 'Maak de volgende stap'-groep jou op?

  • De mogelijkheid om in een veilige setting met gelijkgestemden te delen waar je tegenaan loopt.
  • Persoonlijke aandacht voor datgene waar jij mee 'worstelt', of waar je naar verlangt, zodat dit je nog helderder wordt en het makkelijker wordt een volgende stap te maken.
  • Veel inspiratie, ideeën en tips, ook over onderwerpen waar je (nog) niet mee bezig was, die je verder kunnen helpen.
  • Begeleiding van een ervaren business coach die het proces begeleidt en zorgt voor focus.
  • Aan het einde van de ochtend is jou duidelijk wat jouw volgende stap is en heb je concrete acties opgeschreven die je verder gaan helpen.

Dus wil jij je verder ontwikkelen en weten wat je te doen hebt om je bedrijf of praktijk meer te laten bloeien? En wil je zeker zijn van een plek in deze groep? Geef je dan nu op!

Data en kosten

De bijeenkomsten vinden plaats op vrijdagochtend 3 februari (en dus niet 27 januari zoals eerder gemeld), 10 maart en 24 april 2017. Mocht je niet kunnen op vrijdagochtend maar heb je wel belangstelling? Laat het weten, we starten dan als mogelijk een tweede groep.

Omdat de kosten laag te houden komen we bij elkaar aan Saskia's keukentafel in Lochem of bij één van de deelnemers.

Het traject gaat door bij minimaal 3 deelnemers. Er kunnen maximaal 6 deelnemers meedoen.

Kosten voor deelname zijn 145 euro ex BTW voor leden van Bewust Achterhoek. Niet leden betalen 175 euro ex BTW. Gespreide betaling is mogelijk.

Wie is Saskia Juijn?

Saskia Juijn begeleidt de groep. Zij zorgt dat jij als deelnemer voldoende tijd en aandacht krijgt en dat het je aan het einde van de bijeenkomst helder is waar voor jou de kansen en uitdagingen liggen. Wat heb jij te doen om met meer plezier en resultaat je bedrijf te runnen?

Saskia heeft inmiddels tientallen zelfstandig professionals en ondernemers begeleid in groepstrajecten op weg naar meer plezier en succes. Ze werkt graag met groepen omdat zij geniet van de interactie tussen de deelnemers. Deelnemers herkennen zich namelijk in elkaar. Het werkt bemoedigend om te horen dat anderen ook twijfelen of tegenslag ervaren. Deelnemers helpen elkaar ook vaak weer verder, ook na afloop van het traject. Dit alles is zeer waardevol en dit proces begeleidt Saskia graag.

Deelnemers van eerdere groepen hebben teruggeven aan Saskia dat ze zich gesteund voelen door haar manier van werken en dat ze weer geïnspireerd raken en in beweging komen.

Dit hebben deelnemers die het traject al hebben gevolgd gezegd over Saskia...

"Ik vind dat je een uitstekende bedding kunt scheppen. Je bent zakelijk, op tijd, accuraat en betrouwbaar. Je hebt een mooie attitude: vriendelijk maar onafhankelijk. Mensen in een groep zijn veilig bij jou: je geeft grenzen aan. Op een prettige toon. Je hebt echte belangstelling voor wat er gaande is. Je bent aanwezig, maar niet dominant.. zeker niet. Je honoreert ieders proces. En geeft mensen de ruimte om te groeien."

"Je rol was duidelijk, je was er, maar op de achtergrond. Je hebt ons allemaal de ruimte gegeven om ons woordje te doen."

"Het was waardevol dat je erbij was, omdat door je aanwezigheid, je visie, gestructureerdheid en samenvattend de ochtend meerwaarde kreeg. Door jouw ervaring en aanwezigheid (en uitstraling natuurlijk) werd er bij mij iets aangeraakt, waardoor het geen theepraatje werd maar een bijeenkomst. Ik kan het niet goed verwoorden wat er gebeurde, maar er is wel degelijk een verschil."

Lees hier nog meer over wat klanten over Saskia hebben gezegd.

Aanmelden voor dit traject

Wil je zeker zijn van een plek in deze groep geef je dan nu op via onderstaand formulier of door een mail te sturen aan info AT bewustachterhoek DOT nl. Er is veel belangstelling voor dit traject. 

Na aanmelding ontvang je een factuur. Als je betaling binnen is voor 27 januari 2017 ben je verzekerd van deelname.

En heb je wel interesse om mee te doen maar passen de data je niet? Of heb je (andere) vragen of opmerkingen? Laat dat ook weten via info AT bewustachterhoek DOT nl of via 0610112431.

Meer Informatie + Aanmelden

01 juli 2016 t/m 21 april 2017 | ook op vrijdagochtend 10 maart en vrijdagochtend 21 april 2016
149 | ex BTW voor leden, niet-leden betalen 179 euro ex BTW voor het gehele traject


info AT bewustachterhoek DOT nl

Nader te bepalen, Achterhoek

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.